Partnerji

Gora je s strani Oracle Slovenija prepoznana kot eden izmed najpomembnejših partnerjev, ki svoje rešitve ponuja predvsem finančni sferi.

Z marljivim delom in vlaganjem v znanje smo dosegli specializacijo za področje BI.

Z razvojem in implementacijo na področjih podatkovnih baz in DWH, razvojem lastnih aplikacij z orodji ADF ter s trženjem rešitev Hyperion in BPM pa svoje sodelovanje z Oraclom vsako leto še nadgrajujemo.

Dolgoletna partnerska pogodba s podjetjem IBM Slovenija za nas predstavlja predvsem velik vir znanja na področju strojne sistemske in aplikativno razvojne programske opreme.

Nam kot partnerju in našim potencialnim kupcem partnerska povezava z IBM Slovenija pomeni skrajšanje časa pri postavitvi arhitektur in s tem tudi skupno iskanje optimalne rešitve za končnega kupca.

Dolgoletno partnerstvo z ZIM CORPORATION CANADA je predvsem plod lastnega dolgoletnega razvoja integralnega bančnega informacijskega sistema OMEGA.

OMEGA je izdelana na objektno-relacijski bazi podatkov ZIM s pripadajočim razvojnim okoljem.

Sodelovanje v Microsoft Partner programu nam omogoča stik s strokovnjaki Microsoft-a in z ostalimi ponudniki storitev.

Pri svojem delu uporabljamo tudi MS-SQL, .NET in ostale spletne aplikacije.

Efcom Gmbh je prepoznal naše dolgoletne izkušnje in strokovnost pri IT rešitvah na področju bančništva ter nam zaupal ekskluzivno zastopanje rešitev za factoring na področju držav bivše Jugoslavije.

Gora kot partner skrbi za podporo pri implementaciji in vzdrževanju produkta ef3premium.