V svetu zahtevnih potrošnikov, ki si vsakodnevno izmenjujejo vprašanja in hitre odgovore s podjetji, se pogovorni roboti že nekaj časa uporabljajo za spodbujanje komunikacije, boljšo uporabniško izkušnjo, večjo konkurenčno prednost, optimizirano ter avtomatizirano interakcijo. Glavna prednost pogovornih robotov je vsekakor boljša in stalna podpora strankam, ki lahko kadarkoli dobijo odgovore na najpogostejša vprašanja. Vendar se možnosti uporabe pogovornih robotov ne končajo s pogostimi vprašanji in enostavno komunikacijo. Pogovorni roboti se vse več in več uporabljajo pri prodaji, personalizaciji informacij, nasvetov in storitev.
Pogovorni roboti so že prerasli v okolja, kjer se je pogovorni robot razvil v digitalnega asistenta, ki opravlja različne naloge, ima različne veščine in komunicira s strankami po različnih kanalih.

Ali že razmišljate, kako vključiti digitalnega asistena v svoje poslovne procese in svojim strankam omogočiti bogatejšo izkušnjo in hitrejšo komunikacijo s svojim podjetjem, kadar koli in kjer koli je to potrebno?

Podjetja Gora, Oracle in Tech Data bi vam radi predstavili najbolj inovativne rešitve na področju pogovornih robotov in digitalnih asistentov na posebnem dogodku, ki se bo odvil 22. oktobra 2019.

Vabljeni, da se nam pridružite na predstavitvi in nadaljujete druženje ob kosilu.

Dogodek je brezplačen, vendar je za udeležbo potrebna predhodna PRIJAVA.

 

LOKACIJA:


Oracle Ljubljana, poslovna stavba WTC

Dunajska cesta 156, Ljubljana

 

DATUM:


22. oktober 2019

 

PROGRAM:


09:30 - 10:00  Registracija udeležencev
10:00 - 10:15  Pozdrav in uvodni nagovor
10:15 - 10:45  Poslovni motiv za uporabo digitalnega asistenta
10:45 - 11:15  Platforma in orodja za hitro in enostavno, z umetno inteligenco podprto izdelavo digitalnega asistenta
11:15 - 12:00  Demo predstavitev v živo
12:00 - 13:30  Druženje ob kosilu