IT PODPORA ŠPORTNIM DOGODKOM

 

Za uspešno izvedbo športnih tekmovanj, ki zajemajo številne športne discipline, je potrebna dobra predhodna organizacija tekmovalnega programa, koordinacija udeležencev, natančno merjenje rezultatov, zagotavljanje verodostojnosti podatkov, hiter izračun in prikazovanje končnih uvrstitev in zmagovalcev.

Prav s tem namenom je razvita aplikacija, ki vse aktivnosti zajame v uporabniku prijazni spletni platformi, ki gostuje v oblaku MS Azure – IGRIS.

 

BREZPLAČNI PREIZKUS

 

 

IGRIS omogoča organizatorjem celovito podporo pri organizaciji in vodenju dogodka – od osnovnih nastavitev iger, spletne prijave udeležencev, ekip in članstva, določitve tekmovalnih disciplin in njenih nastavitev, oblikovanja tekmovalnih sistemov in točkovanja, žreba, oblikovanja tekmovalnih parov v tekmovalnih disciplinah, postavitev razporedov posameznih tekem do vnosa rezultatov in izračuna vrstnega reda po disciplinah ter končnih rezultatov.

 

 

 

IGRIS je spletna aplikacija, ki v vsakem trenutku in na kateri koli napravi omogoča vpogled v celotni potek dogajanja tekem in daje možnost številnih on-line pregledov in izpisov, ki so potrebni organizatorjem, športnim vodjem, sodnikom … ob tem pa tekmovalci in udeleženci, samostojno in nemoteno spremljajo rezultate tekem vseh ali svojih priljubljenih ekip in trenutne skupinske rezultate. Na končne rezultate udeležencev ni več potrebno čakati, saj je možno končni rezultat objaviti takoj, ko se zaključi zadnja tekma.

 

Prednosti, ki jih ne morete spregledati

Preko čarovnika se enostavno nastavi športno tekmovanje po lastni želji. Vse nastavitve se bodo upoštevale pri prikazu in upravljanju tekmovanja.

Z uporabo se lahko prične takoj, brez nameščanja na osebni računalnik. Za začetek organizacije tekmovanja je potrebna le kratka spletna registracija.

Odziven design aplikacije omogoča, da se IGRIS uporablja na vseh napravah, kar je zelo priročno za dinamična tekmovanja na več lokacijah, kjer se rezultate lahko vpisuje direktno s pomočjo računalnika, tablice ali telefona.

 

Omogočena je nastavitev javnega in zasebnega vpogleda v športno tekmovanje so zbrane informacije o urnikih in rezultatih tekmovanja vidne širši javnosti oziroma so vsebine dostopne le aktiviranim uporabnikom.

Vsi podatki športnega tekmovanja so dostopni 24-ur. Vsi podatki so shranjeni v oblaku na varnih strežnikih.

 

IGRIS ZA ZMAGOVALCE

 

Spletna aplikacija je namenjena:

  • podjetjem, ki organizirajo večje športne dogodke in team building-e za zaposlene
  • sindikatom, združenjem in ostalim interesnim skupinam, ki pripravljajo športne igre in želijo preko športne aktivnosti, druženja in zabave krepiti vezi med člani
  • panožnim in ostalim športnim zvezam ter ostalim organizacijam, ki skrbijo za organizirane športne dogodke
  • manjšim organizatorjem lig, turnirjev, tekmovanj
  • vsem ostalim, ki želijo informacijsko podporo pri organizaciji in vodenju svojega tekmovanja ali športnega dogodka

 

POENOSTAVITEV VODENJA ŠPORTNIH DOGODKOV

 

Prijave tekmovalcev in udeležencev

Zagotovljeno je upravljanje celotnega procesa prijav ekip, tekmovalcev in udeležencev na tekmovanju, vključno s povezanimi stroški in nastanitvami. Evidentiranje vseh udeležencev ni več naloga organizatorja, vnos neposredno opravijo vodje posameznih ekip.

Enostaven pregled za upravljanje tekmovanja

Vsi pomembni podatki povezani s tekmovanjem so združeni v enotnem pregledu domače strani lastnega tekmovanja. Uporabniku prijazna in moderna zasnova zagotavlja odlično preglednost podatkov. Številne povezave za preskoke med vsebinami omogočajo hiter odziv na zahteve po različnih pregledih.

Določitev tekmovalnih disciplin in njenih nastavitev

Pokrita je široka paleta pred nastavljenih tekmovalnih disciplin. Nekatere discipline so nastavljene že vnaprej, tako da si lahko uporabnik k svojim igram doda. Prav tako lahko spremeni in si disciplino zastavi popolnoma po svojih željah.

Žreb

Žrebanje je poenostavljeno do mere, da se tekmovalne pare enostavno vnaša s funkcionalnostjo potegni/spusti ali avtomatsko z naključnim algoritmom.

Urniki tekmovanja

Tekmovanja se lahko vodi na eni ali več lokacijah ob enotnem ali različnem času. Morebitne spremembe se izvede hitro na enem mestu, spremembe so takoj vidne na vseh mestih za objave.

Avtomatski zajem rezultatov

Z Igris prihranimo čas vpisovanja, ažuriranja in objavljanja podatkov. Nič več pretipkavanja in napak pri vnosu, saj se rezultati, ki so jih izmerili sodniki tekem ali so jih zajeli časomerilci, iz datotek avtomatsko uvozijo v aplikacijo.

On-line objava rezultatov tekmovanj v realnem času

Rezultati tekmovanj se zajemajo takoj po končanih tekmah in ob tem se avtomatsko izračunavajo vmesni rezultati in končni skupinski rezultati.

Neomejen dostop in brezpapirna administracija tekmovanja

Odpravljena je papirna dokumentacija, saj se vsi podatki zajemajo enkratno v elektronski obliki in so dostopni v želeni obliko kjerkoli in kadarkoli.