jOmega na Gartnerjevi lestvici Core bančnih rešitev

Vodilna mednarodna analitska hiša na področju informacijskih tehnologij Gartner je v svojem poročilu »Core Banking Solutions for CENTRAL & EASTERN EUROPE 2016« že drugo leto zapored uvrstila tudi Gorin produkt za bančno poslovanje jOMEGA.

»Gora is a Slovenian vendor that has focused on CBS since its inception,  selling to Slovenian and Croatian banks, with which it has a high degree of intimacy and long-standing relationships. Today, the company is able to deliver in neighboring countries. Just recently it has re-written its CBS product (jOMEGA), which now runs on Oracle and DB2 databases, in Java.«

Med močno konkurenco, ki vlada na tem področju, se ocenjuje,  da jOMEGA s svojim konceptom uspešno zagotavlja moderno bančno poslovanje. S svojo zasnovo in modularnostjo omogoča, da uporabniki prilagodijo in oblikujejo rešitev po svoji meri.

V kombinaciji z Oracle BI analitiko (angl. Business Intelligence) sledi trendom in na ta način podpira zahtevno poročanje in diagnosticiranje bančnega  poslovanja.

Vabljeni k nadaljnjemu branju.